O femeie din Neamţ i-a răspuns concubinului la telefon în timp ce făcea amor cu alt bărbat. Cum a reacţionat omul înşelat VIDEO

Un bărbat din comuna Girov, județul Neamț, și-a incendiat mașina în propria gospodărie, după ce și-a sunat concubina. Femeia i-a răspuns la telefon în timp ce întreținea relații sexuale cu un alt bărbat.

13 mart. 2019, 13:01

Scandalul a început după ce bărbatul și-a sunat iubita pentru a-i reproșa că nu are grijă de una dintre fetele ei, scrie ziarpiatraneamt.ro. El aflase că pe rețelele de socializare au apărut clipuri în care minora întreținea relații sexuale orale cu un individ.

Omul și-a ieșit din fire, după ce femeia i-a răspuns la telefon chiar în timp ce făcea sex cu un alt bărbat. A recunoscut franc faptul că a deranjat-o în timpul unei partide de sex oral. Orbit de furie, omul a ieșit în gospodărie și a dat foc mașinii sale.

Citeşte şi Partida de amor de după ceartă – o soluţie sau nu?!

Două autospeciale de pompieri au intervenit la fața locului pentru a lichida incendiul ce risca să se extindă la casă. Incidentul a avut loc sâmbătă, 2 martie. „Sâmbătă, 02.03.2019, la ora 16:19, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, despre producerea unui incendiu la un autoturism în localitatea Girov. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ, care au stins incendiul”, potrivit ISU Neamţ.

Autoturismul s-a făcut scrum.