Un nou medic fals descoperit de poliţişti. O femeie din Oradea, suspectată că făcea ilegal injectări cu acid hialuronic

O femeie de 39 de ani din Oradea este suspectata de poliţişti că făcea intervenţii estetice deşi nu este medic. Mai exact, femeia făcea injectare de acid hialuronic în buze şi cearcăne fără să aibă pregătirea necesară.  

RomaniaTV.net
21 feb. 2019, 08:19
Un nou medic fals descoperit de poliţişti. O femeie din Oradea, suspectată că făcea ilegal injectări cu acid hialuronic

Polițiștii bihoreni au efectuat, miercuri, două percheziții pentru documentarea activității infracționale a unei orădence, în vârstă de 39 de ani, bănuită de exercitarea fără drept a unei profesii.

În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că, în perioada 2017 – 2019, femeia ar fi efectuat mai multe acte medicale estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic în buze și cearcăne, fără a avea calitatea de medic.

„În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul acesteia și la un salon cosmetic din municipiul Oradea, polițiștii au descoperit și au ridicat, în vederea cercetărilor, agende cu programarea pacientelor, facturi de achiziție a acidului hialuronic, bilete de tratament, consimțământ al pacientelor, seringi sigilate cu acid hialuronic, seringi cu acid hialuronic folosite și altele”, se arată în comunicatul poliţiei.

Cazul este în cercetarea polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.