O femeie din Republica Moldova a câștigat 200.000 de euro la loz în plic. ”Știam că va veni ziua asta”

O femeie din Republica Moldova care lucra ca îngrijitoare în Italia, a câștigat 200.000 de euro la loz! Femeia muncește în Italia de 15 ani, însă destinul i-a fost schimbat după ce a cumpărat un loz.

30 nov. 2023, 15:08
O femeie din Republica Moldova a câștigat 200.000 de euro la loz în plic. ”Știam că va veni ziua asta”

Povestea îngrijitoarei este una uimitoare. Femeia din Republica Moldova lucra ca îngrijitoare în Italia de 15 ani, acolo unde se lupta din greu pentru a trăi și pentru a trimite bani familiei sale.

Citește și Ghinion curat. Câștigător la loto, căutat după ce și-a uitat biletele într-un cărucior de supermarket

Viorica Cojocar este din Leova, Republica Molodva, iar de 15 ani lucrează în Italia, ca îngrijitoare. Zilele trecute s-a întors acasă pentru a rezolva niște probleme urgente.

Într-una dintre dimineți a intrat într-o benzinărie din Leova, de unde obișnuiește să își cumpere cafea. A cerut și un loz de răzuit, a plătit și a plecat acasă. Când a ajuns acasă, femeia a răzuit lozul.

„Inițial am văzut că scrie doar ”participare la TV”. De emoții, nu am conștientizat că în dreptul cifrei 7 era indicată suma de 4.000.000 de lei. Când am înțeles că este realitate, am început să plâng ca un copil mic și nu mă puteam opri”, a povestit câștigătoarea celui mai mare premiu din istoria loteriei din Republica Moldova.

Citește și S-a câştigat marele premiu la Loto. Cine primeşte pe card 1,7 miliarde de dolari. Este al doilea câştig din istorie!

”Am presimțit, am crezut că va veni această zi”

Printre lacrimi, Viorica și-a sunat fata care o înlocuiește în Italia, pe perioada venirii ei în țară. Fiica femeii s-a și speriat când a auzit-o pe mama ei la telefon plângând în hohote.

„Nu mă puteam opri din plâns, dar printre lacrimi am reușit să-i spun să nu se sperie, pentru că plâng de fericire, am câștigat 4.000.000 de lei! Am băgat fata în sperieți, dar apoi a început și ea să plângă de bucurie”, a mai povestit femeia pentru Loteria Națională, potrivit Jurnal.md.

Cu banii câștigați, Viorica și-a propus să plătească datoriile familiei.

„Îmi voi închide creditele, îmi voi ajuta financiar fetele, îmi voi cumpăra o mașină nouă, planul de investiție a fost făcut pas cu pas! Totdeauna am avut senzația asta, presimțirea: ”Eu o să câștig! Eu o să câștig!”. Am știut. Am crezut, fără nicio îndoială, că va veni această zi. Și ea a venit!”, a mai spus femeia.

Cel mai probabil, spune Viorica, singurele drumuri de-acum încolo în Italia vor fi doar… pentru vacanțe.