O femeie din Roma a fost amendată cu 400 de euro pentru că şi-a scos ţestoasa la plimbare

O femeie de 60 de ani din Roma a fost amendată luni cu 400 de euro pentru că le-a spus poliţiştilor că a ieşit din casă ca să-şi scoată ţestoasa la aer. 

RomaniaTV.net
14 apr. 2020, 16:49
O femeie din Roma a fost amendată cu 400 de euro pentru că şi-a scos ţestoasa la plimbare

Femeia, care ”se plimba pe jos împreună cu o broască ţestoasă” a oferit o explicaţie bizară, spunând că a ieşit din casă ca să-şi scoată ţestoasa la plimbare, potrivit Agerpres.

„Carabinierii din cartierul Centocelle (…) au amendat o femeie de 60 de ani surprinsă în afara domiciliului fără un motiv justificat, în ciuda măsurilor de izolare în vigoare pentru combaterea răspândirii virusului”, a anunţat marţi biroul de presă al forţelor de ordine într-un comunicat.

Citeşte şi: COVID-19. Italia a trecut de 20.000 de morţi. Creşte din nou numărul deceselor, dar scade cel al infecţiilor noi

Noul tip de coronavirus a ucis în Italia mai mult de 20.000 de persoane, un bilanţ dramatic depăşit doar de Statele Unite. În ultimele 24 de ore au murit 566 de persoane, totalul fiind de 20.465 de victime.

Datele comunicate de Protecţia Civilă luni nu sunt optimiste. În afară de informaţiile referitoare la decese, care au crescut de altfel faţă de duminică – 431, persoanele internate cu simptome sunt în total 28.023, cu 176 mai multe decât duminică.

Conform oficialilor italieni, rămâne scăzut numărul persoanelor internate la Terapie Intensivă, este vorba de 3.260 de oameni, cu 83 mai puţini în comparaţie cu ziua precedentă. O valoare în scădere constantă, un bun indicator că vârful a fost ajuns, dar nu depăşit.