O femeie din SUA a răpit o fetiţă în 1987 şi crescut-o ca pe fiica ei

Caz incredibil în Statele Unite ale Americii. O femeie a răpit o fetiţă, în 1987 şi a crescut-o ca pe fiica ei. Abia după 24 de ani, fata a descoperit adevărul despre identitataea sa şi a alertat poliţia.

RomaniaTV.net
12 feb. 2012, 08:30
O femeie din SUA a răpit o fetiţă în 1987 şi crescut-o ca pe fiica ei

Carlina White a dispărut dintr-un spital New Yorkez în august 1987. Avea pe atunci doar 3 săptămâni. Mama sa o adusese la medic, deoarece avea febră. Aici, o femeie îmbrăcată în uniformă de asistentă, a luat-o în braţe şi a dispărut.

Dispariţia Carlinei a rămas un mister timp de peste 20 de ani. Părinţii săi au contactat poliţia şi organizaţiile specializate pentru găsirea copiiilor răpiţi – însă fără niciun rezultat.

Răpitoarea a convins pe toată lumea că bebeluşul era al ei. I-a a schimbat numele i-a falsificat certificatul de naştere, după care s-a mutat la celălalt capăt la ţării.

Abia după 24 de ani, fata răpită a descoperit întreaga poveste. Ea a rămas însărcinată şi i-a cerut mamei sale certificatul de naştere, ca să poată beneficia de îngrijiri prenatale. Când femeia a refuzat să i-l dea, Carlina a intrat la bănuieli.
A început să caute pe internet, informaţii despre adevărata sa identitate. Aşa a găsit o poză cu ea când era bebeluş, pe un portal dedicat copiilor dispăruţi.

Tânăra a alertat imediat poliţia şi şi-a contactat mama naturală. Răpitoarea a ajuns în instană şi va sta cel puţin 10 ani după gratii.