TERIFIANT: O femeie din SUA şi-a lipit fiica de doi ani de perete şi a bătut-o până i-a dat sângele

O femeie din Dallas, SUA, i-a lipit cu super glue mâinile fiicei ei de 2 ani de un perete şi a bătut-o atât de rău încât fetiţa a suferit de sângerare craniană, potrivit unui medic care a depus mărturie în timpul ședinței de condamnare a mamei, care a început luni.

RomaniaTV.net
09 oct. 2012, 18:28
TERIFIANT: O femeie din SUA şi-a lipit fiica de doi ani de perete şi a bătut-o până i-a dat sângele

Elizabeth Escalona se confruntă cu posibilitatea unei sentinţe de închisoare pe viață după ce a pledat vinovată în luna iulie pentru atacul brutal asupra fiicei ei, Jocelyn Cedillo, care a avut loc în septembrie anul trecut. Poliția declară că mama de 23 de ani a atacat copilul din cauza unor probleme pe care le avea să o înveţe pe micuţă cu olița.

În timpul unei audieri de condamnare, care a început luni, procurorii au prezentat fotografii înspăimântătoare și detalii terifiante ale atacului, potrivit HuffingtonPost.

Fetiţa, Jocelyn, a fost internată în spital pentru aproximativ o săptămână, cu leziuni care au inclus sângerări craniene, o coastă fracturată şi contuzii grave, toate cauzate probabil de lovituri directe.

Procesul lui Elizabeth Escalona este judecat săptămâna aceasta iar reprezentanţii legali ai acuzării cred că sunt şanse mari ca aceasta să primească o pedeapsă de închisoare pe viaţă pentru faptele comise.