O femeie din Târgu Jiu s-a aruncat de la etajul trei. Medicii spun ca are probleme psihice

O femeie din Târgu Jiu s-a aruncat pe geam sub privirea îngrozită a fiului său de 17 ani. Ea a sărit în gol de la balconul apartamentului situat la etajul trei al blocului în care locuia. Medicii au reuşit să o salveze, dar a fost adusă de urgenţă la Bucureşti din cauza rănilor grave.

RomaniaTV.net
22 ian. 2013, 06:33
O femeie din Târgu Jiu s-a aruncat de la etajul trei. Medicii spun ca are probleme psihice

Fiul de 17 ani al femeii a fost cel care a anunţat la 112 că femeia a sărit de pe geam. Vecinii şi colegii de muncă au rămas uimiţi când au aflat ce s-a întâmplat. Nimeni nu o auzise să se plângă de vreo problemă.

Este un bun profesionist, o colegă foarte bună. Nu ştim absolut nimic despre viaţa ei personală. La noi nu s-a plâns de absolut nimic.”, a declarat Cristina Merfu, purtător de cuvânt al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj.

Femeia a scapat cu viaţă însă are multiple traumatisme ale organelor interne şi fractură de coloana. Medicii spun că femeia are şi probleme psihice.

„Are probleme psihice. Acum va merge la neurochirurgie la Bucureşti pentru fractură de coloană vertebrală lombară.”, a declarat Liliana Crăciun, medic la Spitalul Judeţean Târgu Jiu.

Nici medicii şi nici poliţiştii nu au reuşit să afle motivul pentru care femeia s-a aruncat de la balcon, deoarece i s-au administrat calmante dar şi tratament pentru tulburările psihice.