O femeie din Timiş a alertat autorităţile când a auzit zgomote puternice dintr-un mormânt. Descoperirea şocantă a pompierilor FOTO

Un câine a fost îngropat de viu într-un mormânt din cimitirul Sânnicolau Mare. Groparul a fost amendat cu 600 de lei de poliţiştii chemaţi de o femeie care a auzit câinele lătrând în mormânt.

RomaniaTV.net
03 sept. 2018, 11:42
O femeie din Timiş a alertat autorităţile când a auzit zgomote puternice dintr-un mormânt. Descoperirea şocantă a pompierilor FOTO

Totul s-a întâmplat, sâmbătă, în cimitirul din Sânnicolau Mare, scrie timpolis.ro. Femeia l-a sunat pe administratorul cimitirului care a anunţat-o că ştie despre ce este vorba.

„Când am sunat administratorul cimitirului, care este și gropar acolo, mi-a spus senin că știe de animal – că el pusese placa la criptă, cum două-trei zile – și că l-a lăsat acolo pentru că nu l-a putut scoate din groapă”, a povestit jurnalista într-un articol pentru timpolis.ro.

Citeşte şi A întrecut orice limită! Daniela Crudu s-a pozat aproape goală în cimitir

Femeia a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

La acţiunea de salvare a participat chiar şi un preot, având în vedere că era vorba despre deschiderea unui mormânt.

Pompierii au reuşit să scoată câinele din mormânt, acesta fiind hrănit şi lăsat să bea apă.

Pentru fapta sa, groparul a fost amendat cu 600 de lei pentru rele tratamente aplicate animalelor.

Poliţiştii au precizat că nu au putut deschide un dosar penal pe numele groparului pentru că animalul a supravieţuit, iar gestul nu a fost intenţionat.