O femeie în vârstă de 38 de ani a fost găsită decedată în locuinţa sa din Timişoara

Descoperire macabră, marți seara, într-un bloc de pe strada Enrico Carusso din Timișoara. Tanara era cunoscuta cu probleme psihice, ea fiind depresiva. Pe trupul neinsufletit nu au fost descoperite urme de violenta, insa verdicul in privinta cauzelor mortii va fi dat de medicii legisti dupa efectuarea autopsiei.

19 mart. 2024, 22:52
O femeie în vârstă de 38 de ani a fost găsită decedată în locuinţa sa din Timişoara

O femeie în vârstă de 38 de ani a fost găsită decedată în propria locuinţă din Timişoara. Mama ei a fost cea care a alertat autorităţile, după ce fiica sa nu i-a răspuns la telefon mai multe zile.

Micuţul Ayan a povestit cu lacrimi în ochi că şi-a făcut culcuş din frunze şi crengi: „Am văzut lupul!”

„La data de 19 martie a.c., în jurul orei 19:00, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că de mai multe zile nu poate lua legătura cu fiica sa.Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat faptul că în apartamentul unui bloc situat pe strada  Enrico Carusso din Timişoara se afla o femeie, în vârstă de 38 de ani, decedată”, a precizat IPJ Timiş.

Trupul femeii nu ar prezenta urme de violenţă fizică. Potrivit anchetatorilor, trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit pe pat, într-una dintre camerele locuinţei, iar alături au fost găsite câteva pastile. Aceasta era cunoascută cu probleme psihice, fiind depresivă. Politiştii continuă cercetările în acest caz.

Părinţii copilului de 2 ani, mărturii în lacrimi, după ce acesta a fost găsit la mai bine de 25 de ore de la dispariție. Ce le-a povestit băiatul