O femeie infectată cu COVID, găsită MOARTĂ în casă! Soțul este în stare gravă

Pompierii din Galați au făcut o descoperire șocantă într-un apartament din cartierul Micro 21. O femeie în vârstă de 61 a fost găsită moartă în casă, alături de soțul său care se afla în stare gravă.

24 mart. 2021, 15:25
O femeie infectată cu COVID, găsită MOARTĂ în casă! Soțul este în stare gravă

O femeie infectată cu COVID, găsită MOARTĂ în casă! Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați, nepoata celor doi a sunat la 11, anunțând că bătrânii nu răspund la ușă sau la telefon. Femeia de 61 de ani a fost găsită decedată, în timp ce bărbatul în vârstă de 72 a fost găsit în stare gravă, conform viatalibera.ro.

Citește și: Sfârșitul tragic al unei paciente COVID! A murit după ce nu le-a permis medicilor să o intubeze: ”Spunea că va fi otrăvită”

La locuinţa celor doi au fost trimise un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD şi echipaje de poliţie. Conform unor surse, cei doi fuseseră testaţi luni pentru infecţie cu SARS-CoV-2 şi urmau să primească rezultatele. Bărbatul a fost preluat de echipajul medical și dus la Spitalul de Urgență.

O femeie infectată cu COVID, găsită MOARTĂ în casă!

„Pompierii au forțat ușa de la intrare, deoarece aceasta era încuiată. În sufrageria locuinței a fost găsită o femeie în vârstă de 61 de ani, decedată, iar în dormitor, un bărbat în vârstă de 72 de ani, febril şi cu o stare generală alterată”, a precizat lt. col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Oamenii legii din Galați au deschis totuși un dosar penal până la clarificarea oficială a cauzelor decesului femeii. „În cauză, se fac cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat cms. sef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Citește și: Klaus Iohannis: Valul trei nu trece de la sine, e nevoie de restricții și accelerarea vaccinării. Nu dorim carantinarea națională, nu asta este soluția

Un bărbat de 35 de ani a murit la două zile după rapel. Acuzații grave făcute de familie

Autoritățile din Vaslui sunt în alertă după ce un tânăr în vârstă de 35 de ani a decedat la doar 48 de ore după rapel. Bărbatul avea mai multe probleme medicale, însă familia susține că vaccinul i-a grăbit decesul. Bărbatul, fratele unui artist local, suferea de insuficiență renală, diabet tipul 1 și era dependent de dializă încă de la vârsta de 14 ani. Acesta s-a vaccinat pe 19 martie, la doar câteva ore după ce făcuse dializă.

Starea acestuia de sănătate a început să se agraveze la 48 de ore de la rapel, iar medicii l-au resuscitat mai bine de două ore. Cu toate acestea, bărbatul a murit pe patul de spital, cauza fiind fibrilație ventriculară neresuscitabilă, conform vremeanoua.ro.