O femeie însărcinată a găsit un şobolan mort în supă. Conducerea restaurantului i-a propus să-i dea bani să facă avort VIDEO

În timp ce lua cina cu soţul ei, într-un restaurant rapid din China, o femeie a fost victima unor întâmplări halucinante: a găsit un şobolan mort în supă, şi-a încheiat seara la spital şi a primit o propunere şocantă din partea restaurantului.

13 sept. 2018, 18:59
O femeie însărcinată a găsit un şobolan mort în supă. Conducerea restaurantului i-a propus să-i dea bani să facă avort VIDEO

Nefericita întâmplare a avut loc într-un restaurant rapid al lanţului Xiabu Xiabu din provincia chineză Shandong. Ea a apucat să ia câteva linguri din supă când a dat cu ochii de un pui de şobolan mort, care plutea în farfurie. Şocul a continuat şi după ce a semnalat grozăvia şefilor restaurantului, care i-a făcut cuplului o ofertă incredibilă, oferindu-le bani pentru a avorta, în cazul în care făcut ar contacta vreo boală în urma ingerării supei infestate.

Dacă sunteți îngrijoraţi de starea copilului dumneavoastră, vă oferim 20.000 de yuani (aproximativ 2.500 de euro), pentru avort„, i s-a transmis soţului femeii. Gravida este în continuare în spital, investigată de medici, în timp ce restaurantul a fost închis pentru o anchetă.