O tânără obeză a reuşit să slăbească după ce a fost întrebată dacă este gravidă FOTO

O femeie de 101 kg a scăpat de jumătate din greutatea sa după ce un bărbat masor a întrebat-o dacă este însărcinată.

RomaniaTV.net
14 feb. 2013, 16:09
O tânără obeză a reuşit să slăbească după ce a fost întrebată dacă este gravidă FOTO

Jodie Driver, în vârstă de 23 de ani, a fost întotdeauna supraponderală. Dar un eveniment jenant dintr-o vacanţă în Turcia a obligat-o să scape de kilogramele în plus. În iunie 2009, Jodie a mers cu mama ei şi cu un prieten în vacanţă, în Bodrum. În prima zi, fetele au decis să se răsfeţe cu o baie turcească tradiţională şi cu un masaj. Când a văzut-o masorul, a întrebat-o dacă este gravidă. După ce a aflat că nu este, masorul a început să facă glume despre „şunculiţele” ei. Jodie s-a simţit atât de prost, încât a decis pe loc să slăbească.

Imediat cum s-a întors din vacanţă, Jodie s-a dus la sala de fitness şi a decis să participe la un maraton, anul următor. Iniţal, Jodie abia putea alerga 30 de secunde. Însă, după ce a schimbat mâncarea nesănătoasă cu pui şi legume, şi-a crescut nivelul de energia şi a început să alerge din ce în ce mai mult.

Dieta ei constă, acum, din cereale cu apă la micul dejun, iaurt grecesc, peşte alb cu legume şi pui cu spanac şi cartofi dulci. Jodie poartă acum mărimea 8 (UK) la haine, de la (18-20) UK cât purta înainte.

Jodie, înainte să slăbească

Jodie, după ce a slăbit