Povestea de dragoste cu interlopul Cristian Marian Bejan a făcut-o pe o femeie gardian să-și dea demisia de la penitenciar. Și-au dorit o relație departe de gratii

O angajată la penitenciar s-a îndrăgostit de interlopul Cristian Marian Bejan, așa că și-a dat demisia de la Penitenciarul Mărgineni pentru a putea continua relația cu acesta.

30 aug. 2022, 17:42
Povestea de dragoste cu interlopul Cristian Marian Bejan a făcut-o pe o femeie gardian să-și dea demisia de la penitenciar. Și-au dorit o relație departe de gratii

Și-a dat demisia pentru iubitul interlop

O femeie ofițer și-a dat demisia pe 22 august pentru a continua relația cu iubitul ei, interlopul Cristian Marian Bejan. Bărbatul este acuzat de omor calificat, trafic de droguri, prostituție, șantaj și evaziune fiscală. Acesta a fost eliberat din arestul preventiv.

Conform Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSNAP), în anul 2021, femeia a fost premiată cu o majorare a salariului de 50% pe o perioadă de trei luni, „pentru lucrări de excepție și misiuni speciale”.

Marian Bejan a fost tansferat în arest la domiciliu

Interlopul a fost eliberat din arestul preventiv pe data de 13 august 2022, iar iubita acestuia și-a dat demisia pentru a continua relația de iubire cu el. Sindicatele din penitenciar spun că „în scurt timp idila s-a destrămat, iar femeia ofițer își dorește reîncadrarea în sistemul penitenciar”, conform PRESShub.

O plângere a fost depusă de către FSANP la directorul General al Administrației Penitenciarelor, în care se cere investigarea situației, aceștia considerând că idila are „un impact major asupra imaginii, principiilor și valorilor etice ale polițiștilor din penitenciare, acțiuni care pot îmbrăca forma unor infracțiuni.”

Sindicaliștii presupun că fosta angajată ar fi încălcat regulamentul și l-ar fi ajutat pe deținut în timp ce se afla în închisoare.

Citește și: Gabriela Firea, „şocată şi oripilată” de imaginile în care interlopul Fane Văncică îşi agresează partenera de viaţă: „O brută!”

Deputata Vicol, prietena de nădejde a lui Marian Bejan

Marian Beja, considerat cel mai periculos traficant de droguri din București, avea sprijinul unor polițiști din Capitală, conform DIICOT. Interlopul avea și o relație de prietenie cu deputata Laura Vicol, actuala șefă a Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, stenograme ale unor discuții dintre cei doi fiind publicate. Deputata a fost audiată ca martor după ce DIICOT a interceptat o discuție dintre ea și Marian Bejan. Reiese din discuții că cei doi se cunosc pentru că Vicol era avocata unuia dintre rivalii lui Bejan.

În ianuarie 2020, două grupări interlope aflate în conflict au avut o altercație în stradă, două victime fiind transportate la spital, după ce au fost rănite grav după ce s-au tăiat cu săbii și cuțite. Una dintre victime era Marius Emil Alecu, considerat liderul Clanului Sportivilor, iar cealaltă, Cezar Roberto Petcu, omul lui Bejan. În urma altercației, un dosar a fost întocmit, iar potrivit documentelor din el, Bejan a luat legătura cu Vicol și au purtat următoarea discuție:

Marian Bejan:  Eu nu vreau să mă suni. Eu vreau să te văd…

Laura Vicol: E, da! Hai!

M.B.: Cum adică, „E,da! Hai, pa!”

L.V.: Te vezi cu c*****e alea cu care ai stat la masă, nu cu mine. Hai!”

M.B.: Băi,ma auzi, ma?

L.V.: Da, te aud.

M.B.: Alea sunt niște fete libere, mă! Nu sunt c***e…

L.V.: Da! Foarte bine! Bravo!

M.B.: Tu ești c***ă, dacă ai atitudinea asta și vorbești prost așa și mă, mă superi…

L.V.: Deci, ori începi să mă respecți și să-mi vorbești frumos, dacă vrei să mai avem un dialog ori nu mai mă suna… Cum vrei tu”

M. B.: Băi! tu cât de dobitoacă să fii..

L.V.: Eu… Deci eu te respect…

M.B.: Dacă eu te sun pe tine că mi-e și mie dor de tine… Băi fato, mă asculți?!

L.V.: Te vorbesc frumos…

M.B.: Păi, îmi vorbești frummos? Cică: „Du-te și stai cu c*****1 alea!” Păi, de ce sunt alea c***e? Ești nebună?

L.V.: Bă?! Ce vrei mă de la mine?! Lasă-mă să trimit un mail și te sun imediat.

M.B.: Băi, fato! Tu vorbești acuma când vreau eu, nu când vrei tu!

L.V.: Haide! Vorbim pe whatsapp sau pe telegram. Pa”

M.B.: Mă auzi?

L.V.: Da! Vorbim pe whatsapp sau pe telegram, te rog!

M.B.: Nu! Vorbim acuma când vreau eu și cât vreau eu”

Citește și: Suferință fără margini în familia Georgianei, fata care a murit în accidentul aviatic de la Giurgiu. Părinții sunt sfâșiați de durere: „Sunt sub sedative, sunt sub perfuzii”