O femeie ţinută prizonieră de iubitul său a fost salvată după ce a ascuns un bileţel în pachetul copilului său, dus la grădiniţă

O femeie din Rucăr, în vârstă de 34 de ani, a fost ridicată de autorităţi după ce a ţinută prizonieră, umilită şi bătută în repetare rânduri de concubinul. Femeia a fost salvată după ce a ascuns un bilețel în pachețelul cu mâncare al copilului său, dus la grădiniță. Educatoarea l-a găsit și a anunțat poliția. Acum, femeia se afla sub protecție într-un centru de ocrotire al victimelor, potrivit sursata.ro.

RomaniaTV.net
08 oct. 2018, 10:57
O femeie ţinută prizonieră de iubitul său a fost salvată după ce a ascuns un bileţel în pachetul copilului său, dus la grădiniţă

Femeia l-a cunoscut pe agresor în anul 2012 pe Facebook. A urmat o relaţie „la distanţă” şi după ce s-au văzut, au decis să se mute împreună în casa mamei bărbatului, în Rucăr. Mama bărbatului a fost cea care a confirmat pentru autorităţi chinul pe care l-a îndurat femeia. 

A îndurat multe umilinţe şi lovituri, iar zilele trecute femeia, ajunsă la capătul răbdării a cerut ajutor. Pe data de 1 octombrie a fost bătută măr de concubin, cu pumnii şi picioarele. A doua zi, seria loviturilor a fost reluată, aşa că femeia a avut o idee care a salvat-o de coşmar. A scris un bileţel în care a povestit că este terorizată de bărbat şi a ascuns hîrtia în cutia cu mâncare, pe care i-a dat-o fetiţei la grădiniţă. Biletul a fost văzut de educatoare şi după ce a citit, femeia a sesizat autorităţile. 

Atât femeie, cât şi fetiţa ei în vârstă de 5 ani au fost duse într-un centru de urgenţă pentru ocrotirea victimelor. Poliţiştii au demarat o anchetă, iar pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru violenţă în familie.