O femeie s-a căsătorit cu un copac dintr-un parc. Ce planuri de viitor are

O femeie din Marea Britanie s-a căsătorit cu un copac, iar mai departe ea vrea să își schimbe și numele de familie în cel al speciei “soțului”.

10 sept. 2019, 11:50
O femeie s-a căsătorit cu un copac dintr-un parc. Ce planuri de viitor are

Kate Cunningham, în vârstă de 34 de ani, și-a invitat familia și prietenii să asiste la ceremonia care a avut loc într-un parc din Liverpool, scrie stirileprotv.ro.

Tânăra mireasă spune că a luat decizia de a se căsători cu un soc pentru a atrage atenția la faptul că autoritățile plănuiesc defrișări în zonă pentru a construi o nouă centură a orașului, scrie Liverpool Echo.

Citeşte şi Mihai Chirica, primarul Iaşiului: Somalezi, congolezi, sirieni şi alte naţiuni coborâte din copac o să ne devină şefi

Mai departe, ea vrea să își schimbe și numele de familie din Cunningham în Elder (Soc), specia copacului cu care s-a căsătorit.

Kate spune că s-a inspirat de la activistele din Mexic, care au ținut o ceremonie similară care într-o campanie împotriva defrișărilor ilegale.

Nu este primul caz al unei nunți bizare. În iulie, o femeie s-a căsătorit cu câinele ei după ce a decis să renunțe la bărbați.

O altă femeie s-a căsătorit cu fantoma unui pirat care a trăit în urmă cu 300 de ani, iar după câțiva ani a anunțat că au divorțat după ce ar fi încercat să o omoare.