O femeie şi-a anulat nunta după ce a descoperit că logodnicul a înşelat-o cu filme pentru adulţi

Tânăra și-a părăsit logodnicul pe care îl considera "cel mai bun prieten al ei" cu doar o săptămână înainte de nunta mult visată după ce a descoperit că bărbatul se uita des la filme pentru adulți.

RomaniaTV.net
25 aug. 2018, 12:41
O femeie şi-a anulat nunta după ce a descoperit că logodnicul a înşelat-o cu filme pentru adulţi

Claire Dalton se pregătea să se mărite cu bărbatul cu care avusese de patru ani o relație frumoasă. Mai avea o săptămână și urma să pășească spre altar, potrivit mirror.co.uk.

Totul s-a ruinat însă după ce tânăra de 21 de ani a descoperit că bărbatul pe care îl numea „cel mai bun prieten al ei” se uita la filme pentru adulți pe telefonul mobil.

Într-o postarea pe un blog din străinătate, Claire a povestit că de când era mică visa la o iubire „adevărată și pură” și „guvernată de legea lui Dumnezeu”.

Ea a mărturisit că a fost îngrozită când a văzut că bărbatul pe care îl iubea se uita la astfel de materiale, fiind șocantă că „avea multiple ferestre deschise care conțineau idei bolnave despre cum femeile ar trebui să arate”.

„M-am simțit ca și cum aș fi fost înșelată. A schimbat toată relația mea cu el, inclusiv momentele fericite pe care le-am trăit împreună în trecut. M-a făcut să mă simt fără valoare și de neiubit”, a spus Claire.

Claire care este mormonă mai spune că faptul că logodnicul era dependent de materiale pornografice nu a fost principalul motiv pentru care a anulat nunta. Mai grav pentru ea a fost că bărbatul a mințit-o ani de zile, negând că s-ar uita la filme pentru adulți.