O femeie și-a împușcat propriul copil de 5 ani în timp ce încerca să nimerească câinele vecinului

O femeie și-a împușcat în stomac propriul fiu, de 5 ani, în timp ce încerca să nimerească câinele vecinului care se afla peste drum.

03 iun. 2021, 14:28
O femeie și-a împușcat propriul copil de 5 ani în timp ce încerca să nimerească câinele vecinului

O femeie din Huston, SUA, și-a împușcat din greșeală propriul fiu în vârstă de 5 ani, în timp ce încerca să nimerească în câinele vecinului, care se afla peste drum. Din investigațiile autorităților, s-a aflat că mama băiatului voia să tragă cu o armă de foc într-un patruped, însă, din păcate, glonțul a ricoșat și l-a nimerit pe copilul ei în stomac.

Copilul a fost transportat la spital, iar medici au declarat că nu a suferit răni care să-i pună viața în pericol și că starea lui este stabilă. Mama băiețelului, Angelia Mia Vargas, în vârstă de 24 de ani, a fost acuzată de tentativă de omor prin imprudenţă şi posesia a unei arme de foc.

Potrivit Poliției din Huston, femeia a încercat să țintească câinele vecinului și tras de trei ori în direcția animalului, însă unul dintre gloanțe l-a nimerit pe copil în stomac. După ce s-a auzit zgomotul împușcăturilor, vecinii au alerat imediat autoritățile, care au ajuns imediat la fața locului. Femeia se fae vinovata pentru utilizarea unei arme de foc în apropierea altor locuințe, dar și pentru rănirea propriului fiu.

Femeia care și-a împușcat propriul fiu: „S-ar fi putut descurca diferit. Soțul ei era acolo”

„Am avut un vis auzindu-l pe băiețel plângând, treaba asta m-a trezit când dormeam ieri. S-ar fi putut descurca diferit. Știi, era acolo, soțul ei era acolo, eu eram acolo, nu s-ar fi întâmplat nimic. Nimic rău așa”, au declarat locuitorii din zonă.

Vecini au povestit că o văzuseră pe mama copilului cu puțin timp înainte să deschidă focul, iar aceasta care plimba liniștită cu bicicletă alături de copilul ei, în compania altor persoane.

Momentul în care femeia a scos pistolul și a început să tragă cu gloanțe, este o scenă care i-a șocat pe toți locatarii din zonă. Aceștia susțin că femeia are probleme emoționale care au făcut-o să recurgă la un astfel de gest violent.

Patrupedul a scăpat teafăr în urma nefericitului incident, însă stăpânul câinelui a primit o citație pentru că a permis animalului să umble liber fără lesă, notează Observator.

„Am ieșit din casă pentru că Bruno lătra și lătra. Am crezut că vine fratele meu. Deci, i-am deschis ușa puțin ca el să iasă afară.”, a menționat proprietarul animalului.