O femeie care şi-a ucis trei copii pe care îi născuse la termen a fost condamnată la închisoare

O femeie din Bistrița Năsăud, acuzată că şi-a ucis pe rând trei copii, pe care i-a născut a fost condamnată la 25 de ani de închisoare.

23 mart. 2019, 06:54
O femeie care şi-a ucis trei copii pe care îi născuse la termen a fost condamnată la închisoare

O femeie din Bistrița Năsăud, acuzată de autorităţi că şi-a ucis, pe rând,  trei copii, pe care i-a născut la termen, iar apoi le-a ascuns cadavrele în podul unui bloc a fost condamnată.

Femeia din comuna Bistriţa Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, arestată preventiv în luna aprilie a anului 2017 pentru că a omorât trei bebeluși a fost condamnată vineri, 22 martie, la 25 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav şi omor calificat, potrivit presei locale. 

Precizarea a fost făcută de purtătorul de cuvânt al Tribunalului Bistriţa-Năsăud, Dana Ceuca.

Ea a mai spus că decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Femeia a fost trimisă în judecată sub acuzaţia că, în perioada 2012-2015, ar fi suprimat viaţa a trei copii, pe care i-a născut la termen şi neasistată medical, după care a ascuns cadavrele în podul unui bloc din comuna Bistriţa Bârgăului.

Cadavrele nou-născuţilor au fost descoperite abia la începutul lunii martie a anului 2017, de către nişte vecini, în timp ce femeia era plecată din ţară, în Germania.