O femeie şi-a vândut CASA ca să arate bine în ziua nunţii. Vezi cum arată acum FOTO

O femeie din Marea Britanie era atât de disperată să arate bine în ziua nunţii încât şi-a vândut casa pentru a plăti 22.000 de lire sterline pe mai multe operaţii cosmetice. Tsia Pullen, care la o înălţime de 1.54 m și o greutate de 114 kilograme era considerată obeză, s-a luptat cu greutatea de la o vârstă fragedă și la 34 de ani spunea că "nu suporta să se uite în oglindă".

RomaniaTV.net
13 sept. 2013, 17:27

Tsia, care îşi „detesta” corpul, a încercat tot ce a putut pentru a scăpa de kilogramele în plus. Dar, după ani de diete care nu au avut niciun efect de durată, ea a luat decizia drastică de a-şi vinde casa în valoare de £ 80,000 din Bolton, pentru a finanța mai multe intervenţii chirurgicale în străinătate.

VEZI şi Un american şi-a făcut 90 de operaţii estetice. Vezi cum arată VIDEO

„Oamenii au crezut că sunt nebună, dar am știut întotdeauna că va fi un lucru bun. A fost prima casă pe care am cumpărat-o vreodată. Avea o grădină uriaşă și eram mândră de ea. Dar, mai mult decât orice, mi-am dorit să arăt uimitor în ziua nunţii mele. Nu am vrut ca Alastair să se căsătorească cu mine cât timp arătam aşa. Am vrut să fiu o mireasă frumoasă”, a declarat Tsia, potrivit DailyMail.

După ce a vândut casa cu 80.000 de lire, Tsia a achitat achitat £ 55.000 reprezentând ipoteca, apoi a cheltuit mai mult de un sfert din valoarea casei – £ 22.000 – pe chirurgie cosmetică în Belgia.

Între 2006 și 2008, Tsia, din Spalding, Lincolnshire, a făcut mai multe călătorii în străinătate și a suferit o operație de bypass gastric, şi-a făcut lifting la brațe, sâni și coapse, implanturi și liposuctie în zona abdomenului.

„Am cheltuit mulţi bani pe chirurgia estetică, și știu că unii oameni nu văd asta cu ochi buni, dar a meritat fiecare banuţ”, a spus ea.

Citeşte şi Atunci şi acum. Cum arăta „Femeia Barbie” înainte de a-şi face operaţii estetice GALERIE FOTO