O femeie şi doi minori care furau panouri de pe A1, prinşi în flagrant de poliţişti

O femeie şi doi minori care au furat 25 de panouri montate pe A1, în apropiere de Piteşti, au fost prinşi în flagrant de poliţiştii argeşeni, fiind suspectaţi şi de furtul altor componente metalice de pe autostradă, transmite corespondentul Mediafax.

31 ian. 2013, 17:52
O femeie şi doi minori care furau panouri de pe A1, prinşi în flagrant de poliţişti

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, panourile au fost demontate de către cele trei persoane miercuri seară şi ascunse pe un teren viran şi urma ca joi să vină să le ia şi să le ducă la un centru de fier vechi, pentru a le vinde.

Astfel, joi, femeia şi cei doi minori au încărcat panourile într-o căruţă, însă au fost prinşi de oamenii legii în momentul în care încercau să plece.

„A fost organizată pândă, iar în zonă s-au deplasat cele trei persoane cu o căruţă, care au încărcat panourile. În momentul în care suspecţii încercau să plece, s-a procedat la somarea şi imobilizarea lor. Poliţiştii au identificat cele trei persoane, o femeie de 20 de ani din comuna Schitu Goleşti şi doi minori din oraşul Ştefăneşti şi i-au dus la secţie pentru audieri. Cei trei au recunoscut că în seara zilei de 30 ianuarie au demontat 25 panouri insonorizante şi le-au ascuns în zonă, urmând să vină a doua zi să le ia şi să le ducă la un centru de fier vechi, pentru a le vinde. Prejudiciul, estimat la 10.000 de lei, a fost recuperat şi predat reprezentanţilor Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, agent principal Mădălina Bălănescu.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, iar cei trei sunt audiaţi, ei fiind suspectaţi şi de furtul altor componente metalice de pe A1.