O femeie şi fiica sa au fost atacate de doi Rottweileri

O femeie de 43 de ani şi fiica sa de şase ani au fost atacate marţi de doi câini din rasa Rottweiler, în centrul Piteştiului, cele două fiind salvate de oamenii care treceau prin zonă şi care au alungat animalele, iar proprietarul acestora spunând că au scăpat din curtea locuinţei sale.

RomaniaTV.net
25 oct. 2011, 17:00
O femeie şi fiica sa au fost atacate de doi Rottweileri

Potrivit poliţiştilor, cele două au fost atacate de câini în zona Parcului 1907 din Piteşti, mama încercând să îşi apere copilul.

Acestea au fost salvate de trecători, care au alungat animalele, aruncând cu pietre şi lovindu-le, apoi au sunat la 112 pentru a cere ajutorul medicilor şi al poliţiştilor.

O ambulanţă SMURD a sosit la locul incidentului, echipajul medical constatând că femeia are o plagă la gamba dreaptă şi la mâna stângă, iar fiica are o zgârietură pe gamba dreaptă.

Poliţiştii Secţiei 1 Piteşti au stabilit că cei doi câini, rasa Rottweiller, aparţin unui bărbat de 56 de ani din Piteşti, proprietarul declarând anchetatorilor că animalele au scăpat din curtea locuinţei sale.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal în acest caz, iar patrupedele au fost lăsate în custodia proprietarului până la finalizarea cercetărilor.


loading...
Partenerii noștri