O fetiţă a ajuns la spital după ce a fost bătută cu mătura de mătuşa sa

O fetiţă în vârstă de nouă ani din comuna vasluiană Duda Epureni a ajuns, vineri, la Spitalul Municipal din Huşi, după ce a fost agresată de o mătuşă la care se afla în plasament maternal, potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

28 feb. 2014, 14:44
O fetiţă a ajuns la spital după ce a fost bătută cu mătura de mătuşa sa

„La numărul de urgenţă 112 a fost primit un apel prin care am fost anunţaţi că o fetiţă în vârstă de 9 ani din Duda Epureni ar fi fost lovită de o mătuşă de-a sa. Se pare că femeia ar fi lovit fata cu o mătură peste picioare. Fata a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Municipal din Huşi, pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal, dar sunt efectuate cercetări pentru încadrarea juridică a faptei”, a declarat, pentru AGERPRES, responsabilul cu relaţiile mass-media din cadrul IPJ Vaslui, Alina Tonică.

Cazul fetei este şi în atenţia reprezentanţilor Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, care ar fi vizitat recent familia la care se află în îngrijire minora, fără să constate vreo problemă.

Potrivit IPJ, după ce mama sa a plecat la muncă în străinătate, fata a rămas în grija bunicilor şi a unui alt unchi, însă a avut unele probleme de comportament. În urmă cu aproximativ un an, ea a fost dată în plasament în familia unui alt unchi matern şi de atunci nu a mai pus probleme. Acum autorităţile vor decide cine se va ocupa de îngrijirea copilei.

Citeşte şi Povestea CUTREMURĂTOARE a unei copile de 5 ani. Fetiţa cântăreşte 5 kg şi a supravieţuit cu ceai, apă şi pâine