O fetiţă de 10 ani este golgeterul sezonului. A marcat 101 goluri, în 31 de partide

Hannah Jamieson a realizat un record incredibil la primul său sezon pentru formaţia Stoke Town. Ea a marcat mai bine de trei sferturi din golurile echipei sale, semnând 101 reuşite, dintr-un total de 127. Cu ea în teren, Stoke a câştigat 27 de partide, din 31.

21 mart. 2013, 12:25
O fetiţă de 10 ani este golgeterul sezonului. A marcat 101 goluri, în 31 de partide

O fetiţă în vârstă de 10 ani, din Marea Britanie, a stârnit admiraţia întregii ţări şi este considerată deja un viitor star al fotbalului englez, după ce a marcat un număr incredibil de goluri în actualul sezon, 101, în 31 de partide.

Hannah Jamieson este numele său şi joacă pentru formaţia Stoke Town Ladies, ai cărei antrenori sunt uimiţi de calităţile sale, mai ales că ea este în primul sezon la această echpă. Tatăl său, Chris, de profesie brutar, este cel care i-a insuflat fetiţei pasiunea pentru fotbal, dar şi dragostea pentru echipa FC Liverpool, la a cărei echipe de fete speră să ajungă să joace şi Hannah. Tototadă, el le-a declarat jurnaliştilor britanici că înainte de startul sezonului i-a promis lui Hannah că îi va da câte o liră sterlină pentru fiecare gol marcat.

Golurile lui Hannah au dus-o pe Stoke Town în fruntea ligii North Staffs Girls, echipa câştigând 27 dintre cele 31 de dispute. În total, echipa a marcat 127 de goluri, 101 dintre ele fiind semnate de Hannah.