O fetiţă de 10 ani s-a ales cu arsuri grave după ce mașina în care se afla a luat foc

Un incendiu a izbucnit, marţi, la un autoturism aflat într-un garaj din localitatea Roman, judeţul Neamţ. În maşină se afla o fetiţă de zece ani, care a suferit arsuri pe faţă şi mâini. Copila a fost scoasă din maşină de mama sa, înainte de sosirea pompierilor.

RomaniaTV.net
16 iul. 2019, 12:38
O fetiţă de 10 ani s-a ales cu arsuri grave după ce mașina în care se afla a luat foc

Un incendiu a izbucnit, marţi, la un autoturism aflat într-un garaj din localitatea Roman, judeţul Neamţ. În maşină se afla o fetiţă de 10 ani, care a suferit arsuri pe față și pe braț. Copila a fost scoasă din maşină de mama ei înainte de sosirea pompierilor.

Fetița a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență Roman, pentru îngrijiri medicale. Conform reprezentanților spitalului, fetița a suferit arsuri de gradele I – II pe față și pe antebrațul stâng, reprezentând circa 6 – 7% din suprafața corpului, rămânând internată pentru pansare și tratament medicamentos în secția de Chirurgie infantilă a spitalului.

Autoturismul a ars în proporţie de 80%. De asemenea, mai multe bunuri depozitate în garaj au fost distruse. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost, conform ISU Neamț, un scurtcircuit electric.