O fetiţă de 10 ani şi-a petrecut Crăciunul servind mâncare oamenilor străzii FOTO

O fetiţă de zece ani din Marea Britanie a deschis cafeneaua familiei, în ziua Crăciunului, şi a dat de mâncare la 50 de oameni ai străzii. Această acţiune a fost plănuită de tatăl său care, din păcăte, a murit în luna august a acestui an. Fetiţa a vrut să-i îndeplinească ultima dorinţa şi să-l facă mândru de ea.

26 dec. 2012, 09:06

Gracie McNulty s-a gândit cum să-şi petreacă Crăciunul fără să-i simtă lipsa tatălui său, care a murit anul acesta din cauza unei lovituri grave la cap, după ce a căzut de pe un acoperiş. Ea s-a hotărât să ducă la bun sfârşit planul tatăl său, care dorea ca de Crăciun să ţină deschisă cafeneaua soţiei sale şi să dea de mâncare oamenilor săraci fără adăpost.

Tatăl fetiţei, Craig McNulty, era voluntar pentru cauze umanitare şi, în trecut, a mai participat la astfel de acţiuni. El îşi dorea foarte mult ca anul acesta să organizeze chiar el un astfel de eveniment.

„După ce Craig a murit, Gracie mi-a zis că nu vrea să petreacă Crăciunul acasă, ci vrea să ducă la bun sfârşit dorinţa tatălui ei. Nu s-ar fi simţit bine ca noi să sărbătorim aşa că a vrut să ne petrecem Crăciunul servind masa pentru oamenii străzii. Totul am făcut în onoarea lui Craig şi sunt sigură că el este foarte fericit„, a mărturisit mama lui Gracie, Sharon McNulty, pentru Daily Mail.

Gracie a fost ajutată de mama sa şi de cei trei fraţi ai săi. Împreună au servit mâncare, timp de trei ore, pentru 50 de oameni fără adăpost. La plecare, aceştia le-au dat fesuri, şosete, fulare călduroase şi sandvişuri.

A fost cel mai tare Crăciun de până acum. Am vrut să fac ceva pentru ca tatăl meu să fie mândru de mine şi am reuşit. Oamenii îmi spun acum „super Grace”. Vreau să fac asta în fiecare an„, a mărturisit fetiţa.