O fetiţă de 3 ani din Gorj ar fi fost sedată de educatoare, ca să adoarmă mai repede. Micuţa îi cerea mamei „siropul de somn”

O fetiță de doar trei ani de zile ar fi fost sedată de educatoare ca să adormă mai repede. Mama copilei, o femeie de 22 de ani, a lansat aceste acuzații, iar acum așteaptă rezultatele analizelor.

09 apr. 2019, 07:03
O fetiţă de 3 ani din Gorj ar fi fost sedată de educatoare, ca să adoarmă mai repede. Micuţa îi cerea mamei „siropul de somn”

Mama fetiței a mers de urgență la Poliție și a mărturisiti în fața ofițerilor că două educatoare i-au administrat copilei un sirop ce provoacă somnolență, scrie gorjeanul.ro. Femeia s-a sesizat în momentul în care micuța a început să-i ceară insistent „siropul de somn”.

Citeşte şi Centre sociale au administrat medicamente fără reţetă copiilor şi persoanelor vârstnice. Avocatul Poporului s-a sesizat

Fără să stea pe gânduri, tânăra le-a întrebat pe educatoare despre ce sirop vorbește micuța, însă nu au recunoscut nimic. Ulterior, ea și-a dus fiica la analize, iar acum așteaptă rezultatele.

În urma acestor acuzații, oamenii legii au demarat o anchetă, potrivit presei locale.

„La data de 3 aprilie 2019, Inspectoratul de Politie Județean Gorj a fost sesizat de către o femeie în vârstă de 22 de ani, din Bumbești-Jiu, cu privire la faptul că, la o creșă din localitate, două educatoare i-ar fi administrat fiicei sale o substanță care i-ar provoca somnolență.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.