O fetiță de 5 ani cântărește 44 de kilograme, deoarece nu se poate opri din mâncat. Boala rară cu care a fost diagnosticată

O fetiță de 5 ani cântărește 44 de kilograme, deoarece nu se poate opri din mâncat. Pentru a o împiedica pe micuță să ajungă la mâncare, mama ei a montat o poartă pentru bebeluși în fața ușii de la bucătărie.

20 apr. 2023, 20:11
O fetiță de 5 ani cântărește 44 de kilograme, deoarece nu se poate opri din mâncat. Boala rară cu care a fost diagnosticată

O fetiță de 5 ani cântărește 44 de kilograme. Holly Williams, 25 de ani, a declarat că fiica ei, Harlow, a fost diagnosticată cu sindromul Prader-Willi pe vremea când avea doar 6 luni. Afecțiunea este rară și rezultă din anomalia cromosomului 15, ceea ce înseamnă că fetiței îi este mereu foame.

Citește și: Boala rară de care suferă Brad Pitt. Actorul este disperat: „Nimeni nu mă crede!”

O fetiță de 5 ani cântărește 44 de kilograme

Femeia vrea să monteze încuietori la dulapurile din bucătărie, astfel încât fiica ei să nu mai aibă acces la mănânce. Acum, Harlow cântărește peste 44 de kilograme, mai mult decât dublu față de greutatea medie a unei fetițe de 5 ani. Din acest motiv, Holly face tot posibilul să se asigure că micuța are parte de o dietă sănătoasă și echilibrată.

Unul dintre simptomele lui Harlow este căutarea constantă de hrană. Când copiii cu Prader Willi ating o anumită vârstă, devin obsedați să mănânce. Ea mănâncă o masă completă, apoi spune imediat că îi este din nou foame. Este foarte greu, pentru că vrea constant să mănânce și trebuie să mă asigur că nu o face.

În acest moment, Harlow este supraponderală, așa că trebuie să fiu severă cu ea și să-i spun că nu mai poate mânca după ce a servit masa„, a spus Holly.

Femeia a mărturisit că nu știa de existența sindromului Prader-Willi înainte ca fiica ei să fie diagnosticată. Atunci, ea a descoperit că și fiul cel mare al lui Katie Price, Harvey, suferă de aceeași afecțiune. „Unul dintre principalele lucruri pe care le-am învățat de la Katie Price a fost să am răbdare și să rămân calm„, a afirmat tânăra mămică.

Holly a mai spus că boala i-a făcut viața un coșmar fiicei sale. Micuța nu și-a putut ține capul până la vârsta de 8 luni și nu a fost în stare să să meargă până la vârsta de 2 ani și jumătate.