O fetiţă de 8 ani, nevăzătoare, a murit după ce a căzut pe scări, la şcoală

Tragedie la o școală din județul Iași. O fetiță nevăzătoare a murit după ce a căzut pe scări. Micuța a fost lăsată câteva clipe nesupravegheată. Din păcate, medicii nu i-au mai putut salva viața.

RomaniaTV.net
16 dec. 2019, 11:38
O fetiţă de 8 ani, nevăzătoare, a murit după ce a căzut pe scări, la şcoală

Fetiţa decedată fusese internată la Spitalul de Neurochirugie Iaşi după ce a căzut pe scările Liceului Special Moldova din Târgu Frumos, de la etajul al II-lea. Copila era elevă în clasa pregătitoare.

Inspectoratul Şcolar şi Poliţia au declanşat o anchetă la şcoală, fiind vizaţi pedagogul care era de serviciu şi directorul unităţii şcolare.

„De la prima oră am fost într-o comisie de cercetare în şcoală pentru o cercetare preliminară a ceea ce s-a întâmplat la Liceul Special din Târgu Frumos. Sunt în acest moment două comisii care îşi desfăşoară activitatea, comisii de verificare. Este vorba de o comisie care este orientată spre cercetarea disciplinară a pedagogului care răspundea de fetiţă ieri în intervalul de timp în care s-a întâmplat accidentul, iar a doua comisie este orientată spre cercetarea disciplinară a directorului unităţii de învăţământ”, a declarat un reprezentant al ISJ Iaşi, citat de ziaruldeiasi.ro