O fetiţă de 9 luni a fost salvată de bona ei! Părinţii au rămas şocaţi de gestul tinerei

Publicat: Luni, 17 Februarie 2020 16:40 // Actualizat: Luni, 17 Februarie 2020 17:05 // Sursa: romaniatv.net

O bonă fusese angajată să aibă grijă de acest copilaş în ultimele lui clipe de viaţă, dar starea fetiţei a afectat-o atat de mult încât a făcut ceva ce nici măcar familia nu putea gândi.

Talia Rosko avea doar 9 săptămâni atunci când medicii au descoperit că ochii ei au o culoare galbenă ciudată. După mai multe teste a devenit clar că cea mica are o boală care-i afectează viaţa, numită atrezie biliară. Aceasta face ca ficatul ei să nu mai funcţioneze. Talia a fost pusă imediat pe lista pacienţilor care au nevoie de un transplant, iar familia a început o lungă aşteptare în care au tot sperat ca vor avea noroc.

Cam în această perioadă George şi Farra Rosko, părinţii Taliei, au cunoscut-o pe Kiersten Miles, în vârstă de 22 de ani, şi au angajat-o ca bonă a Taliei şi a celorlalţi doi copii ai lor. După doar câteva săptămâni de muncă, Miles s-a îndrăgostit iremediabil de cea mică şi a început să se gândească la moduri în care ar putea-o ajuta.

Atunci a realizat că grupa ei de sânge este 0 şi că aceasta este compatibilă cu toate celelalte grupe de sânge, aşa că după ce a discutat cu părinţii fetei, ea a decis să-i doneze Taliei o parte din ficatul său.

"Am fost complet uimită. Nu ştiam că are un suflet atât de bun – mi-am dat seama acum că aşa e ea. Este un adevărat înger pe pământ; ştiu că sună stupid, dar chiar este", a declart mama fetei. 

Imediat dupa ce s-a trezit din operaţie, Miles a intrebat de Talia şi a fost asigurată ca operaţia a fost un succes şi că o va putea vedea în curând. Miles mărturiseşte că atunci când a auzit asta a început să plângă în hohote. Câteva zile mai târziu cele doua chiar s-au văzut, cea mica a deschis ochii şi i-a zâmbit, iar Miles spune că "asta a făcut ca totul să merite!".

E uimitor că o simplă studentă de 22 de ani a putut să facă un gest atât de lipsit de orice egoism pentru un copil care nici nu poate să vorbească încă! Dacă toţi am iubi mai mult aşa cum o face Miles, această lume s-ar trezi la viaţă într-o clipă!

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bonă donaţie fetita de 9 luni operaţie transplant de ficat
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8423
RON
14 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H