O fetiță de cinci ani a reușit să-și facă tatăl să renunțe la droguri. Mesajul emoționant pe care i l-a scris fetița l-a trezit la realitate

O fetiță de cinci ani a reușit să îl facă pe tatăl său, dependent de droguri de peste 20 de ani, să renunțe la teribilul viciu printr-un mesaj dramatic.

01 mart. 2021, 17:47
O fetiță de cinci ani a reușit să-și facă tatăl să renunțe la droguri. Mesajul emoționant pe care i l-a scris fetița l-a trezit la realitate

Cum a reușit o fetiță de cinci ani să își facă tatăl să renunțe la droguri! Navid Parvar, în vârstă de 35 de ani, a trecut prin mai multe momente dificile în viață, în ciuda vârstei sale fragide. Conform Daily Star, acesta și-ar fi dorit să devină un fotbalist renumit.

Mai mult decât atât, acesta a fost selectat de Tottenham Hotspur, însă aventura sa în lumea fotbalului s-a încheiat abrupt, după ce Navid a început să facă parte dintr-un anturaj alcătuit din oameni cu hobby-uri ilegale. A început să consume droguri precum hașiș și cocaină încă de la vârsta de 14 ani. Un alt eveniment trist din viața acestuia a fost în anul 2005, când ș-a pierdut prietenul în urma unui accident dramatic.

Citește și: Câți bani avea Claudia Pătrășcanu când a fost dată afară din casa lui Gabi Bădălău

În ianuarie 2005, Navid a fost personaj principal într-o adevărată tragedie. Se afla la volanul unei maşini implicate într-un accident în urma căruia bunul său prieten Spud a murit. A fost judecat pentru omucidere produsă prin conducere periculoasă şi a fost în pericol să primească o pedeapsă de până la 14 ani de închisoare. În cele din urmă, Navid a fost achitat, magistraţii considerând că nu este cazul să mai sufere şi fizic, după ce moartea bunului său prieten l-a afectat total, din punct vedere moral.

Un an mai târziu acesta s-a refugiat în Marbella, Spania, unde și-a găsit de muncă și a continuat să consume substanțe interzise. Însă, s-a întors în Londra, unde s-a însurat cu Kasey şi şi-a dezvoltat o afacere. Cu toate acestea, a continuat să consume droguri și alcool.

Cum a reușit o fetiță de cinci ani să își facă tatăl să renunțe la droguri

Navid a suferit un șoc și anul trecut, când afacerea sa a avut de suferit din cauza pandemiei COVID. Bărbatul recunoaşte că „nu am stat nicio zi în carantină. În fiecare zi ieşeam să caut droguri, pentru că dealer-ul meu nu mai voia să mă aprovizioneze. Corpul meu era distrus. Avea o infecţie uriaşă la nivelul feţei şi aveam dinţii putreziţi. Am consumat 11 săptămâni la rând, în fiecare zi, câte trei grame de cocaină şi 25 de tablete de Tramadol (n.r. – un puternic analgezic)”.

Mai mult decât acesta a încercat să își ia viața de două ori, însă salvarea sa a venit de la fetița de doar cinci ani. Poppie i-a spus acestuia că speră că nu va ajunge în Rai. Acesta a fost momentul în care Navid a decis să-şi adune forţele şi să-şi schimbe radical modul de viaţă:

„I-am zis că nu pot să-i promit că nu o să ajung cândva în Rai, dar îi promit că o să o conduc spre altar. Acela a fost momentul meu de cotitură. Nu mai voiam să trăiesc viaţa aia. Nu mai voiam să le fac asta copiilor mei”.