O fetiţă de doar 4 ani a fost violată de concubinul mamei

Caz cutremurător în localitatea suceveană Baia. O fetiţă de numai 4 ani a fost violată de concubinul mamei sale, un tânăr de 25 de ani. Totul s-a întâmplat după ce mama a plecat la cerşit şi şi-a lăsat fata în grija bărbatului.

RomaniaTV.net
17 ian. 2012, 07:15
O fetiţă de doar 4 ani a fost violată de concubinul mamei

Micuţa a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava cu hemoragie puternică. Totul s-a aflat după ce bunicul ei a sunat la 112 şi a anunţat ce s-a întâmplat. Tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Femeia nu îl crede pe iubitul ei în stare de aşa ceva. Recunoaşte însă că îşi trimitea fetiţa, din când în când, la cerşit.

„Eu oricum nu cred. De ce l-a arestat poliţia? Mai mult a avut ciudă pe el”, a spus mama fetiţei.

Medicii au confirmat însă că micuţa a fost victima unui viol. Fata are nevoie de cel puţin două săptămâni de îngrijiri medicale. Poliţia şi Direcţia pentru Protecţia Copilului Suceava fac acum cercetări.

„Vom lua măsuri de protecţie a copilui şi a celorlaţi dacă mai există. De la poliţie stim că mama era la cerşit”, a declarat Magda Isăilă, director DGPC Suceava.

„Minora a fost examinată din punct de vedere medico-legal concluzionând că aceasta prezintă leziuni specifice unei agresiuni sexuale”, a precizat Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Femeia are trei copii şi este din nou însărcinată, iar autorităţile spun că ar putea să îi ia pe cei mici într-un centru de plasament. Când fetiţa va ieşi din spital, va fi inclusă într-un program de consiliere.