O fetiţă de doi ani a murit după ce s-a înecat în cadă. Declaraţia halucinantă a mamei

O fetiță de numai doi ani, din Iaşi a murit după ce mama ei a lăsat-o nesupravegheată în cadă. Oamenii legii au deschis acum o anchetă, iar părinții au fost duși la audieri.

13 sept. 2021, 12:11
O fetiţă de doi ani a murit după ce s-a înecat în cadă. Declaraţia halucinantă a mamei
O fetiţă de doi ani a murit după ce s-a înecat în cadă. Declaraţia halucinantă a mamei

O fetiţă de doi ani a murit după ce a ajuns în comă la spitalul din Iaşi. Mama le-a spus medicilor că fata s-a înecat în cadă. Medicii au observat semne de violenţă pe corpul micuţei, astfel că au alertat autorităţile.

O fetiţă de doi ani a murit după ce s-a înecat în cadă

Citeşte şi Tragedie în Dolj! Copil mort pe loc în accident, alți doi minori și o femeie găsiți în stare gravă

Mama fetiţei spune că şi-a lăsat fiica nesupravegheată în cadă aproximativ 3 minute. Când a revenit, a găsit copilul inconștient. Fetiţa a ajus în comă la spitalul din Iaşi. Din păcate, aceasta a murit duminică seară.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași fac verificări în acest caz.

”Mama le-ar fi declarat cadrelor medicale că ar fi lăsat-o nesupravegheată pe minoră pentru aproximativ 3 minute în cadă cu apă, iar când a revenit a găsit copilul inconștient”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vîjiac.

Tatăl fetei este în stare de şoc şi îşi bănuieşte soţia că ar fi agresat-o pe micuţă. Şi mătuşa fetiţei bănuieşte că femeia şi-a fi agresat fata.

”Are coaste rupte, capul spart. Stopul poate l-a făcut prin înec, dar coaste rupte… celelalte lovituri de unde sunt?”, a declarat mătușa fetiței, potrivit Antena 3. 

Nici medicii, nici rudele tatălui nu cred în povestea spusă de mama fetiței.

Citeşte şi Caz terifiant în SUA. Un copil şi-a împuşcat mortal mama. Tânăra de 21 ani, ucisă în timpul unui apel pe Zoom