O fetiţă de nouă ani a slăbit 30 de kilograme. Copiii o numeau „Cap gras” FOTO&VIDEO

Breanna Bond, o fetiţă din California, cantărea 85 de kilograme la varsta de 9 ani. Sătulă de glumele răutăcioase ale colegilor, ea a slăbit în mai puţin de un an, aproape 30 de kilograme.

RomaniaTV.net
11 dec. 2012, 09:42

Breanna Bond este un alt copil din milioanele de copii americani care se confruntă cu obezitatea. Ea a început să ia în greutate de când era bebeluş. La vârsta grădiniţei, cântărea deja 45 de kilograme. Ea avea probleme serioase de respiraţie şi de mişcare.

„Toţi colegii îşi băteau joc de mine. Îmi ziceu ‘Grăsuţa’ sau ‘Cap gras”, a mărturisit fetiţa la ABC.

Heidi Bond, mama fetei, a decis să ia măsuri cât mai repede. Ea a conceput o rutină de exerciţii pentru fiica ei, alături de un regim alimentar adecvat. Cele două au început să meargă câte 6,5 kilometri în fiecare zi. În plus, Breanna a început să facă exerciţii acasă timp de 15 minute pe zi, să meargă la baschet şi la înot.

„Mi-a fost foarte greu deoarece obişnuiam să fiu lenesă”, a spus fetiţa pentru acelaşi post.

„Este un motiv de inspiraţie pentru întreaga lume şi pentru toţi copiii din America  cu probleme de greutate. Poţi să slăbeşti cu o pereche de pantofi de tenis şi motivaţie”, a spus mama fetei.

În mai puţin de un an, fetiţa a slăbit aproape 30 de kilograme.

Breanna este fericită că acum poate face sport şi poate ţine pasul prietenilor ei la joacă.

Heidi Bond a oferit un sfat părinţilor din SUA care au copii cu probleme de greutate: să le conceapă un program de slăbit cât mai repede posibil, să îi motiveze să facă sport şi să le creeze un regim alimentar sănătos.