O fetiţă de nouă ani este dată în urmărire naţională după ce a dispărut de acasă

O fetiţă de nouă ani din oraşul hunedorean Petrila, care a dispărut, duminică seara, după ce a fost lăsată de bunica ei în apropierea locuinţei, este căutată de poliţişti, fiind dată şi în urmărire naţională.

11 dec. 2017, 11:28
O fetiţă de nouă ani este dată în urmărire naţională după ce a dispărut de acasă

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat că oamenii legii au fost sesizaţi, în noaptea de duminică spre luni, despre dispariţia Denisei Lăban, din Petrila.

Fetiţa de 9 ani ar fi plecat la cumpărături cu bunica ei. Femeia susţine că ulterior a lăsat fetiţa în apropierea locuinţei, întrucât se grăbea să ajungă la serviciu.

„În jurul orei 01.45, la sediul Poliţiei Oraşului Petrila s-a prezentat o femeie de 26 de ani, din Petrila, care a reclamat faptul că, la data de 10 decembrie 2017, în jurul orei 18.00, fiica sa, Lăban Denisa Alexandra, în vârstă de nouă ani, a mers la un magazin din oraşul Petrila, unde a fost însoţită de bunica ei. După ce au terminat de făcut cumpărături, bunica a însoţit-o pe minoră până aproape de locuinţă, în zona Pieţei Căprioara, după care bunica s-a întors la serviciu, însă minora nu a mai revenit la domiciliu. Poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării minorei, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale”, a declarat Bogdan Niţu, potrivit Mediafax.

Persoanele care pot oferi informaţii despre fetiţă sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112.

Citeşte şi Fetiţa dispărută într-o pădure de lângă localitatea prahoveană Zănoaga a fost găsită UPDATE


loading...