O fetiţă de opt luni, bătută de concubinul mamei sale

Un bărbat din localitatea suceveană Horodniceni este cercetat penal după ce a agresat fizic o fetiţă de opt luni care îi fusese lăsată în îngrijire.

09 iul. 2014, 14:40
O fetiţă de opt luni, bătută de concubinul mamei sale

Agenţii Postului de Poliţie Horodniceni au fost sesizaţi de lucrători din cadrul Serviciului de asistenţă socială al primăriei din localitate cu privire la faptul că minora a fost lovită un tânăr de 21 de ani, concubinul mamei sale, potrivit Agerpres. Din discuţiile purtate de poliţişti cu mama minorei a reieşit că aceasta locuieşte de aproximativ cinci luni la domiciliul concubinului său, împreună cu cei patru copii ai săi. Conform poliţiei, minora a fost lăsată în grija concubinului său, întrucât mama acesteia desfăşura unele activităţi gospodăreşti la domiciliu, iar în momentul în care a revenit în casă a observat că minora prezintă o vânătaie la nivelul feţei. Una dintre fetele mai mari i-a spus mamei că l-a văzut pe concubin în timp ce a lovit-o cu palma peste faţă pe micuţă.

Fetiţa a fost preluată de angajaţi ai Serviciului asistenţă socială din cadrul Primăriei Horodniceni, urmând a fi internată la Serviciul Urgenţe din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Citeşte şi: MONSTRUOS. Fetiţă de 3 ANI, răpită, VIOLATĂ şi UCISĂ. Explicaţia CRIMINALULUI este HALUCINANTĂ