O fetiţă de trei ani, din Bacău, a fost abandonată într-o magazie

O fetiţă de trei ani din Bacău, a fost părăsită într-o magazie aflată în curtea unei firme. Copila a fost descoperită de un muncitor, care a auzit-o plângând şi a sunat la 112. Ea a fost dusă la spital, iar poliţiştii au dat de urma tatălui, care a fost audiat. Între timp, anchetatorii au reuşit să găsească și pe mamă.

20 mai 2016, 05:18

Andreea a fost găsită plângând de angajaţii care lucrau în zonă, într-o magazie. Aceasta era în scaunul de maşină, avea o iconiţă şi o eugenie în mână. Medicii ajunşi la faţa locului au dus-o la spital, unde Andreea a fost hrănită.

Cea care a abandonat-o a fost chiar mama fetiţei. Femeia se pare că a suferit o criză, ea fiind în depresie de când a divorţat de soţul său. Aceasta locuieşte în Vrancea, însă, a crezut că tatăl micuţei lucrează la fima unde a abandonat-o pe fiica sa. La scurt timp după ce a lăsat-o pe copilă în magazia firmei, femeia a făcut o criză, ea a fost luată de poliţişti şi dusă la spitalul de psihiatrie.

În acelaşi timp, însă, alţi poliţişti o căutau după ce a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce lăsa fetiţa în magazia firmei. 

Tatăl micuţei a luat-o pe aceasta de la spital şi a fost dusă acasă.

Citeşte şi Un bebeluş mort a fost găsit într-un tomberon din Vişeu de Sus