O fetiţă din Vaslui, bătută într-un supermarket

Poliţiştii vasluieni au declanşat, joi, o anchetă în cazul unei fetiţe în vârstă de 11 ani, care a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral, după ce a fost bătută într-un centru comercial din centrul municipiului Bârlad de către trei bărbaţi, transmite Mediafax.

RomaniaTV.net
05 ian. 2012, 16:14
O fetiţă din Vaslui, bătută într-un supermarket

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, cercetările în acest caz au fost începute la sesizarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), întrucât fetiţa agresată provine dintr-o familie dezorganizată.

În plângerea depusă la Poliţie se arată că fetiţa ar fi fost lovită de către trei bărbaţi în timp ce încerca să cumpere ceva de la un supermarket din zona centrală a municipiului Bârlad. Ulterior, minora a reuşit să ajungă până la un post de radio din apropierea complexului comercial de unde, din cauza stării în care se afla, a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Bârlad, fiind diagnosticată de medici cu traumatism cranio-cerebral.

„În acest caz, s-au demarat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Urmează să fie identificate şi trase la răspundere cele trei persoane la care face referire în plângere Direcţia pentru Protecţia Copilului Vaslui”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

În paralel cu cercetările Poliţiei, DGASPC Vaslui desfăşoară o anchetă socială în cadrul familiei fetiţei pentru a se stabili dacă se impune scoaterea acesteia din mediul în care este crescută.