O româncă de doar OPT ani a fost infectată cu coronavirus în Grecia. Minora se află în izolare

O fetiță româncă în vârstă de opt ani a fost confirmată cu coronavirus în Grecia. Fetița se află în izolare la un hotel dedicat special turiştilor confirmaţi cu coronavirus pe teritoriul Greciei.

RomaniaTV.net
20 iul. 2020, 14:45
O româncă de doar OPT ani a fost infectată cu coronavirus în Grecia. Minora se află în izolare

Familia de români formată din patru persoane a plecat în vacanţă pe insula Creta, în Grecia. 

Citeşte şi: Lista statelor din Europa unde cetăţenii români au restricţii de călătorie. Tot ce trebuie să ştiţi înainte să plecaţi în vacanţă

Fetiţa în vârstă de opt ani a fost confirmată după ce a fost testată în Creta, Grecia.În urma testului pozitiv al minorei vor fi testaţi şi restul membrilor familiei, urmând să fie luată o decizie în acest sens

Aceasta împreună cu mama au fost duse într-un hotel special pentru persoanele confirmate cu coronavirus.

Starea fetiţei de sănătate este una bună.

Autorităţile din Grecia iau noi măsuri pentru a preveni răspândirea noului coronavirus. Începând de sâmbătă, purtarea măştii în supermarketuri atât pentru clienţi, cât şi pentru personal. Decizia a fost luată vineri seara pentru a preveni răspândirea COVID-19, după ce numărul cazurilor a început să crească o dată cu intrarea în țară a turiștilor și a relaxării măsurilor de prevenție.

Cei care nu poartă măşti de protecţie în supermarketurile din Grecia riscă o amendă de 150 de euro, trasmite Radio Europa Liberă.

Decizia a fost luată de Comitetul Național pentru Protejarea Sănătății Publice, a anunţat pe Twitter secretarul general al Comerțului și Protecției Consumatorilor, Panagiotis Stampoulidis.