Declaraţia unei focoase vedete: Mănânc ca un BĂRBAT, dar nu mă îngraş. Mi se măresc doar SÂNII FOTO

O frumoasă vedetă din Marea Britanie spune că nu se poate îngrăşa, cu toate că nu face sport şi adoră mâncarea fast-food. Mai mult, ea recunoaşte că singurele lucruri care se măresc din cauza acestui stil de viaţă sunt doar sânii.

08 mai 2013, 17:09

Rhian Sugden, un cunoscut model britanic în vârstă de 26 de ani, a uimit lumea mondenă după ce a declarat că nu se poate îngrăşa, cu toate că nu merge la sală şi mănâncă asemeni unui bărbat, potrivit The Sun

Citeşte şi Cum şi-a ÎNCINS o vedetă fanii într-o zi fierbinte: Un fund BOMBAT, bikini minusculi şi un PISTOL

„Mănânc ca un bărbat. Este adevărat, dar nu pot să mă îngraş şi ador mâncarea fast-food. În plus, nu merg niciodată la sală. Am mărimea şase la fun şi 14 la bust. Bustul meu este măsura 32E. Dacă iau în greutate, totul se duce direct în sânii mei, ceea ce este foarte ciudat. Organele mele sunt în bust”, a declarat tânăra în cadrul unui interviu dintr-o revistă britanică.

Citeşte şi Lora, EXTREM DE SEXY pentru o partidă de pescuit FOTO

În timp ce a făcut aceste afirmaţii, femeia s-a dezbrăcat în cadrul unui pictorial incendiar, în care a imitat-o pe celebra Sharon Stone atunci când juca în filmul Basic Instinct. Ea a adăugat că o admiră pe faimoasă actriţă care arată sexy la vârsta de 55 de ani.

Rhian a devenit faimoasă după ce a participat la versiunea britnică a cunoscutului show Big Brother, dar a recunoscut că nu ar mai participa şi a doua oară.

Citeşte şi Femeile care fac bărbaţii să roşească: Cei mai SEXY iepuraşi de Paşte GALERIE FOTO