O fostă concurentă de la Exatlon a murit după ce s-a infectat cu Covid-19. Războinica avea doar 29 de ani

O fostă concurentă de la Exatlon a murit după ce s-a infectat cu Covid-19. Războinica a încercat din răsputeri să învingă lupta cu boala, însă nu a reuşit să supravieţuiască. În vârstă de 29 de ani, tânăra s-a stins din viaţă la o săptămână după ce a fost internată în spital.

03 iun. 2021, 21:08
O fostă concurentă de la Exatlon a murit după ce s-a infectat cu Covid-19. Războinica avea doar 29 de ani
O fostă concurentă de la Exatlon a murit

O fostă concurentă de la Exatlon a murit. Este vorba despre Stephania Gómez Vargas, Războinica ce a concurat la Exatlon Mexic.

Fratele sportivei anunța în urmă cu o săptămână că sora lui se luptă pentru viața ei, după ce a fost infectată cu COVID-19. „Începând de astăzi, miercuri, 26 mai, la ora 19:55, Steph se luptă pentru viața ei într-o stare gravă și delicată‘.

A ajuns la spital, în speranţa că se va recupera, însă medicii au anunțat familia că starea ei de sănătate este una extrem de delicată și că tratamentul este unul costisitor. La aproximativ o săptămână după ce a fost internată, a murit.

Stephania Gómez Vargas a murit la 29 de ani

Citeşte şi: Nuntă la Exatlon. Mădălina Vlad și Ciprian Mariș se căsătoresc

O fostă concurentă de la Exatlon a murit

Familia sportivei este dărâmată de durere, iar pe pagina oficială de la Exatlon Mexic a apărut un mesaj în memoria lui Stephania Gómez Vargas.

Astăzi ne luăm rămas bun de la o femeie, atletă și prietenă grozavă. Vă vom duce întotdeauna într-un loc foarte special. Vă mulțumim Steph pentru că faceți parte din familia noastră. Iubita noastră Torță Umană zboară sus!”, este mesajul trist postat de pagina de Instagram a Exatlon Mexic. Stephania Gómez Vargas mai era cunsocută și drept „Torța umană‘.

Sportiva a participat la Exatlon Mexic în anul 2019 și a făcut parte din echipa Războinicilor. A a stat în competiție 14 săptămâni, însă a fost nevoită să plece acasă din cauza unor probleme de sănătate, mai exact suferise o fractură la tibie.