O fostă consilieră din Administraţia Trump rupe tăcerea: Lucrurile merg prost la Casa Albă

O vedetă a emisiunilor americane de reality show, Omarosa Manigault, a afirmat că lucrurile merg "prost" la Casa Albă, unde a ocupat funcţia de consilier al lui Donald Trump până la plecarea ei la sfârşitul lui ianaurie şi care participă în prezent la emisiunea "Celebrity Big Brother", relatează AFP.

09 feb. 2018, 08:25
O fostă consilieră din Administraţia Trump rupe tăcerea: Lucrurile merg prost la Casa Albă

Într-un fragment din această emisiune care urma să fie difuzată joi, Omarosa Manigault şi-a exprimat îngrijorarea.

Înainte de a fi angajată la Casa Albă, ea a fost candidată la reality show-ul ‘The Apprentice’, realizat de Donald Trump, potrivit Agerpres.

„Eram bântuită de mesajele de pe Twitter în fiecare zi, mă tot întrebam ce va mai scrie pe Twitter”, i-a declarat ea sub ochiul camerelor de televiziune unui alt participant la ‘Celebrity Big Brother’ .

„Mi-ar plăcea să spun că nu era problema mea, dar nu pot spune asta, pentru că treaba merge prost”, a adăugat ea, fără alte precizări, informează Agerpres.

Citeşte şi Popularitatea lui Trump a ajuns la 40%, iar 51% dintre americani sunt de acord cu felul în care preşedintele gestionează economia

Omarosa Manigault Newman este una din personalităţile de culoare care a ocupat unul din cele mai înalte posturi din cadrul administraţiei Trump, cu un salariu anual de aproape 180.000 de dolari

Prezentă la şedinţele foto ale preşedintelui, ea asista uneori la briefingurile de presă cotidiene, însă unii dintre colegi au ridicat semne de întrebare privind rolul ‘Biroului său Relaţii Publice’ de la Casa Albă.

Demisia sa a fost anunţată la jumătatea lui decembrie, intrând în vigoare la 20 ianaurie, la scurt timp după dezvăluirea că la Casa Albă a fost organizată o petrecere cu ocazia nunţii sale.AGERPRES/