O fostă glorie a Stelei prevesteşte: Lui Gigi Becali nu-i mai trebuie Steaua. Merge la Viitorul lui Hagi

Gigi Becali ar putea lăsa Steaua pe planul doi după încheierea actualei ediţii de campionat, pentru a se implica financiar la FC Viitorul, echipa pregătită de naşul său, Gică Hagi.

08 apr. 2015, 12:31
O fostă glorie a Stelei prevesteşte: Lui Gigi Becali nu-i mai trebuie Steaua. Merge la Viitorul lui Hagi

Gigi Becali şi-a încasat datoriile pe care le avea de recuperat de la Steaua, conform bilanţului contabil depus de clubul de fotbal la Ministerul Finanţelor, astfel că în contextul scandalului cu MApN legat de stemă şi palmares îl leagă tot mai puţine lucruri de echipă. Asta cu aât mai mult cu cât Gigi Becali nu figurează în acte ca patron al Stelei.

Vezi şi Gigi Becali şi George Copos, înainte şi după închisoare. Transformări INCREDIBILE

O fostă glorie a Stelei, Liţă Dumitru, căpitan al roş-albaştrilor în anii ’70, avansează chiar o ipoteză care presupune asocierea lui Gigi Becali cu finul său, Gică Hagi, la Viitorul Constanţa. Într-un interviu pentru sportnews.ro, Liţă Dumitru a declarat: „Din ce am auzit, Gigi Becali este tentat să se ducă să-l ajute financiar pe Gică Hagi la Viitorul. Gică va conduce în continuare clubul, iar Gigi va fi un fel de mâna a două la echipă. Lui Gigi Becali nu-i mai trebuie Steaua. Îi ajunge cât a băgat în această echipă. Dacă vrea, Gigi pune lacătul la Steaua. Spun asta pentru că, în cazul în care îşi ia mâna Gigi de pe clubul din Ghencea, se alege praful. Se termină totul„.

Vezi şi Gigi Becali, anunţ BOMBĂ despre MARCA STEAUA