O fostă judecătoare din Piteşti a încercat să se sinucidă. Ce a scris femeia în biletul de adio

Fostul preşedinte al Judecătoriei Piteşti Gabriela Iordache, în vârstă de 45 de ani, a încercat să se sinucidă, duminică dimineaţă. Femeia a băut detartant şi şi-a tăiat venele, fiind găsită de soţul ei, care a alertat autorităţile. Femeia a fost dusă la spital în stare gravă, fiind internată iniţial în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Piteşti, apoi transferată la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Potrivit anchetatorilor, ea a lăsat un bilet de adio în care îşi exprima dragostea faţă de familie şi încrederea că soţul ei se va descura.

RomaniaTV.net
18 mart. 2018, 11:27
O fostă judecătoare din Piteşti a încercat să se sinucidă. Ce a scris femeia în biletul de adio

Poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi, duminică dimineaţă, despre o tentativă de sinucidere care a avut loc în localitatea Ştefăneşti. Fosta judecătoare a mers într-o anexă a casei sale, a băut detartant şi apoi şi-a tăiat venele. Autorităţile au fost alertate de soţul femeii, care a găsit-o la scurt timp după ce a încercat să se sinucidă.

Fosta judecătoare a fost transportată la Spitalul Judeţean Piteşti, unde se află internată la secţia Terapie Intesivă.

„Noi am demarat o anchetă. Este un caz de tentativă de sinucidere. O femeie de 45 de ani. Se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Argeş, Florin Popa.

Surse judiciare au mai declarat, pentru MEDIAFAX, că femeia a lăsat un bilet de adio în care însă nu-şi explica gestul, ci îşi exprima doar dragostea faţă de familie şi încrederea că soţul ei se va descura.

Fosta judecătoare are două fiice, iar soţul este executor judecătoresc.