O fostă membră a formaţiei TATU candidează la alegerile parlamentare din Rusia din partea partidului lui Putin

Solista brunetă a trupei TATU care alături de colega ei roşcată a stârnit controverse pozând în şcolăriţe lesbiene a renunţat la muzică pentru a intra în politică. Cântăreaţa vrea să intre în Parlamentul Rusiei din partea partidului lui Vladimir Putin.

14 mai 2021, 20:22
O fostă membră a formaţiei TATU candidează la alegerile parlamentare din Rusia din partea partidului lui Putin

Yulia Volkova, o fostă membră a formaţiei TATU, vrea să intre în Duma de Stat din partea partidului „Rusia Unită”. A renunţat deja la muzică pentru a candida în septembrie la alegerile parlamentare din Rusia împotriva adversarilor lui Vladimir Putin.

Fosta cântăreaţă a face deja campanie pentru colegii ei politicieni din „Rusia Unită”, cel mai mare partid aflat la putere în Rusia.

„Am făcut deja primul pas”, a spus Yulia Volkova, promiţând că nu le va permite rivalilor lui Vladimir Putin să o învingă.

Cu toate acestea, Yulia Volkova nu a dat detalii despre viziunea ei politică, scrie The Sun.

Citeşte şi: Gigi Becali despre Diana Şoşoacă: „Mie la început mi-a plăcut de ea, dar după aia deja a căzut puțin în derizoriu. A început să mai şi danseze…”

În urmă cu 18 ani, Yulia Volkova şi Lena Katina au format trupa TATU şi au stârnit controverse în lumea muzicii pozând în şcolăriţe lesbiene. În timpul spectacolelor, tinerele se sărutau şi recurgeau la alte geste tandre, scandalizând părinţii deoarece, prin această strategie de marketing, cântăreţele promovau homosexualitatea în rândul tinerilor.

La acea vreme, criticii din Marea Britanie au demarat o campanie pentru a interzice trupa TATU, cu toate că în 2002 melodia acestora „All The Things She Said” devenise numărul unu în topuri. Cu toate acestea, trupa TATU a devenit celebră atât în ţări din vestul Europei, cât şi în Rusia.

Acum, conducerea partidului „Rusia Unită” a confirmat că Yulia Volkova (36 de ani) s-a înscris în cadrul alegerilor primar din cadrul formaţiunii, pentru a accede în Duma de stat, Parlamentul Rusiei.

” Yulia Volkova participă. Suntem un partid deschis. Invităm pe toată lumea să participe. Oamenii vor decide cine merită să-i reprezinte în Duma de stat”, a declarat Sergei Perminov, secretarul adjunct al consiliului general al partidului „Rusia Unită”.

Yulia Volkova, fostă membră a formaţiei TATU, a avut cancer

În 2016, Yulia Volkova a anunţat că a învins cancerul tiroidian, după ce a fost supusă mai multor operaţii în Germania şi Coreea de Sud.

Yulia Volkova şi Lena Katina s-au reunit pentru a susţine un concert în deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarnă din Rusia, în 2014.

În timp ce trupa TATU a fost considerată mult timp un fenomen de a promova homosexualitatea, Volkova a dat de înţeles ulterior că este bisexuală.

Citeşte şi: A mers să se distreze cu prietenii la o petrecere la piscină. După doar câteva ore, viața i s-a distrus iremediabil. Medicii nu i-au mai dat nicio șansă


loading...
Partenerii noștri