O fostă pacientă a spitalului din Sfântu Gheorghe acuză medicii şi asistentele că fac chef cu alcool şi tutun în spital: Mi-au adus copilaşul cu hainele îmbâcsite de tutun

Dezvăluiri revoltătoare ale unei foste paciente internate în Spitalul de Urgență din Sfântu Gheorghe. Femeia acuză medicii şi asistentele că fac chefuri cu alcool și tutun chiar lângă nou-născuți. Femeia mai spune că exista o taxă pentru orice, inclusiv ca să-ți vezi bebelușul. 

13 iul. 2021, 12:10
O fostă pacientă a spitalului din Sfântu Gheorghe acuză medicii şi asistentele că fac chef cu alcool şi tutun în spital: Mi-au adus copilaşul cu hainele îmbâcsite de tutun

O fostă pacientă a Spitalului de Urgență din Sfântu Gheorghe acuză medicii şi asistentele că fac chef cu alcool şi tutun în spital.

„Foarte putine persoane nu duhnesc a alcool, ceea ce mie mi se pare foarte grav. Şi capac mi-a pus când mi-au adus copilaşul cu hainele îmbâcsite de tutun şi-atunci mi-a spus o mamică că ele fumează fix lângă saloanele copiilor si intra fumul de ţigară. (…) Este o practica la ordinea zilei, punem masa şi servim ceva inainte. Miroseau foarte tare a alcool, şi nu numai asistentele, ci si medicii”, acuză fosta pacientă.

Citeşte şi: Efectele adverse ale vaccinării anti-Covid cu a treia doză. Explicaţia medicului Adrian Marinescu

Femeia mai spune că exista o taxă pentru orice în spital, inclusiv ca să-ți vezi bebelușul.

„Esti avertizat inainte, se discuta in oras ca trebuie sa dai 200 de lei la medic de câte ori vine la tine, la asistente 20-30 de lei si daca vrei sa-ti incalzeasca laptele”, spune fosta pacientă.

„Te lasau sa zaci in pat, nu veneau sa-ti ia plosca, daca nu le bagai bani in buzunar. Foarte urat se purtau, toti care suntem români avem probleme foarte mari când ajungem acolo”, mai spune femeie.

Mai mult, femeia spune că a fost ameninţată că după aceste declaraţii „daca o sa am vreodata probleme cu copiii, o sa vad eu, ca n-o sa ma bage nimeni in seama”.

„Înainte de externare, am postat si pe pagina mea de Facebook dezamagirea. Nu am dat numele nimănui. Atunci a venit foarte agresivă, avea fotografie cu postarea mea şi a spus ca daca nu o sterg imediat, pot sa ajung chiar si la inchisoare şi că daca o sa am vreodata probleme cu copiii, o sa vad eu, ca n-o sa ma bage nimeni in seama”, a mai povestit fosta pacientă.