O fostă poliţistă şi-a ucis cinci rude şi iubitul, pentru a le încasa asigurările de viaţă. Ea a încercat să-şi omoare şi propria mamă

Fostul ofițer de poliție Rosemary Nomia Ndlovu a fost găsită vinovată de uciderea a șase persoane, inclusiv sora ei, iubitul și alți membri ai familiei, toate pentru a încasa banii de asigurări ai acestora.

24 oct. 2021, 18:01
O fostă poliţistă şi-a ucis cinci rude şi iubitul, pentru a le încasa asigurările de viaţă. Ea a încercat să-şi omoare şi propria mamă

Cei șase au fost uciși între 2012 și 2018, majoritatea cu ajutorul unui asasin, pentru ca fosta poliţistă să poată profita de plățile asigurărilor de viață. Femeia de 46 de ani a fost prinsă în cele din urmă după ce un bărbat pe care l-a angajat pentru a-i ucide sora a mers la poliție. Ea urmează să fie condamnată luna viitoare.

Pe parcursul procesului de trei luni, bărbatul care a acuzat-o pe femeie a dezvăluit modul în care aceasta a aranjat sistematic să încaseze asigurările de viață și de înmormântare ale rudelor sale și apoi le-a ucis.

Prima victimă care a fost omorâtă de către femeie era chiar verișoara ei, Martora Madala Homu, în 2012. După aceea, pe rând, au murit sora, iubitul și trei nepoți. Ultima persoană omorâtă a fost în luna ianuarie a anului 2018.

În patru dintre cazuri, fosta polițistă a anagjat asasini pentru a comite crimele, dar, în 2013, femeia și-a otrăvit și și-a sugrumat propria soră, pe Audrey Somisia Ndlovu. De asemenea, femeia a fost găsită vinovată de tentativă de omor a mamei sale, Maria Mushana, precum și de fraudă la asigurări, după ce a încasat aproximativ 80.000 de euro.

Citeşte şi Crima care a îngrozit o lume întreagă! Ea e tânăra mamă ucisă de hoţi în faţa fetiţei sale

Pe tot parcursul procesului, Ndlovu și-a menținut nevinovăția, acuzând mulți dintre cei 50 de martori de stat de minciună, dar procuratura a adus dovezi clare privind vinovăţia fostei poliţiste, transmite BBC. „Acuzata a fost fie ultima persoană care i-a văzut în viață, fie prima care a observat că sunt dispăruți”, a declarat procurorul Riana Williams, citată de AFP.

Citeşte şi Ea este doctoriţa ucisă în Germania cu sânge rece de fostul iubit. Elena avea doar 35 de ani şi toata viaţa visase să fie medic