O fostă prezentatoare TV din România, măcelărită pe masa de operaţii: „Nu mai am uter!”

O fostă vedetă de televiziune a trecut prin chinuri groaznice, după ce a fost măcelărită pe masa de operaţii. Femeia nu mai are uter şi suferă pentru că nu mai poate avea copii.

RomaniaTV.net
17 mai 2015, 09:46
O fostă prezentatoare TV din România, măcelărită pe masa de operaţii: „Nu mai am uter!”

Lena Horvath a povestit cu durere în suflet la emisiune „Necenzurat”, de la Antena Stars, prin ce ghinion a trecut atunci când a ajuns pe masa doctorului Joseph Kopp.

„Încă mă mai doare foarte rău. Ovarul stâng nu mai funcţionează şi am fost avertizată de acest lucru. Eram gravidă în 13 zile. Am fost cu asistenta mea din emisiune la el. Mi s-a dat o pastilă, după aceeea m-am dus la cabinetul doctorului, iar acesta mi-a spus că am o rană pe uter. M-am urcat pe masă şi a început chiuretajul. Eram conştientă că dacă sar de pe masă, muream. După 10 minute au început durerile şi în oglindă am văzut balta de sânge pe jos din jurul meu. Totul s-a întâmplat la o clinică privată din Bucureşti. După aceea am ajuns la urgenţă, pierdusem mult sânge. Eu chiuretaje nu am făcut. Nu o să mai pot avea copii niciodată. Nu mai am uter, s-ar putea să-mi pierd ovarele pe parcurs, există şi risc de cancer”, a mărturisit Lena Horvath la Antena Stars.

Lena Horvath a devenit cunoscută după ce l-a acuzat pe pilotul de raliuri Daniel Onoriu că a vrut să-i fure banii în timp ce erau împreună. Ulterior, au apărut informaţii conform cărora ar fi avut o relaţie cu Victor Slav, cu care ar fi fost însărcinată.

Ce este boala femeilor neiubite şi cum o recunoşti