O frumoasă vedetă, speriată de moarte: Am făcut o poză cu copilul meu, dar a apărut şi o FANTOMĂ în ea FOTO

Una dintre cele mai cunsocute vedete din Marea Britanie a postat recent pe contul de Instragam o imagine controversată în care apare şi o mână suspectă. Tânăra a făcut cercetări şi a descoperit că în casa în care locuieşte o mamă s-a sinucis în urmă cu zeci de ani.

12 dec. 2013, 08:34

Peaches Geldof, una dintre cele mai cunoscute vedete din Marea Britanie, s-a fotografiat alături de fetiţa Astala în baie. Cu toate acestea, în imagine a apărut şi o mână suspectă, potrivit Mirror.

Citeşte şi Top 10 „selfies” din 2013: Ce poze făcute de vedete au făcut internetul să EXPLODEZE GALERIE FOTO

Am făcut o poză cu copilul meu în baie şi a apărut mâna unei fantome. Şi sunt sigură că nu este mâna mea. Cu una ţineam telefonul şi cu alta ţineam fetiţa„, a declarat Peaches.

Ulterior, ea le-a povestit fanilor cum a dormit cu lumina aprinsă de frică. Mai mult, tânăra, fiica unui cunoscut om de afaceri din Marea Britanie, spun că a căutat informaţii despre casa în care locuieşte, descoperind că în anii 1920 în clădirea respectivă a locuit un om bogat alături de soţia sa, care era gravidă. Din nefericire, femeia a născut un prunc mort, motiv pentru care, de supărare, s-a sinucis chiar în baia respectivă, înecându-se în cadă.

Citeşte şi Prima fotografie în oglindă făcută de o femeie: Nu o să îţi vină să crezi când a început fenomenul „SELFIE”

Geldof este sigură că mâna care a apărut in imagine este cea a femii care s-a omorât. Chiar şi aşa, vedeta recunoaşte că prezenţa care se simte în casă este prietenoasă şi foarte maternă, considerând că a apărut doar de dragul fetiţei sale, Astala.