O furtună puternică de zăpadă face prăpăd în Statele Unite

Publicat: Luni, 21 Ianuarie 2019 10:42 // Actualizat: Luni, 21 Ianuarie 2019 10:42 // Sursa: romaniatv.net

SUA se confruntă cu furtuni  masive de zăpadă care a făcut, până în prezent, cel puţin trei morţi, mai mulţi răniţi şi perturbarea multor activităţi, inclusiv  a traficului aerian şi al celui terestru.

Temperaturile minime extreme și furtunile de zăpadă au făcut mii de victime și au lăsat câteva mii de locuințe fără alimentare cu energie electrică!

Peste 100 de milioane de locuitori sunt afectaţi de ninsorile abundente şi temperaturile scăzute.

Autorităţiile din New Jersey şi Pennsylvania au declarat deja stare de urgenţă. Peste 2.000 de zboruri au fost anulate, alte 10.500 amanate, iar un avion a alunecat de pistă la aterizare în Chicago.

Donald Trump le-a cerut americanilor să ia măsuri de precauție pentru furtuna de zăpadă care afectează o bună parte a țării. Şeful statului a făcut şi o glumă pe marginea acestei situaţii:  "Aveți grijă și încercați să rămâneți în casele voastre, multe zone ale țării suferă de o cantitate imensă de zăpadă și de o temperatură minimă care este aproape de record, a avertizat președinteleTrump. Deși a fost sceptic în mai multe rânduri vizavi de cercetarea științifică privind schimbările climatice, a adăugat: "Nu ar fi rău să avem puțină încălzire globală acum!"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
furtună de zăpadă morţi răniţi SUA trafic perturbat
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7509
RON
25 Mar
noapte 3 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H