O garsonieră costă doar 2.000 de euro în această localitate apropiere de București. Cum arată locuința pe care se bat toți românii

Prețurile au bubuit și pe piața imobiliară din România. În majoritatea cazurilor, în orașele mari, pe un apartament sau o garsonieră se plătesc sume colosale de bani.

15 apr. 2024, 12:48
O garsonieră costă doar 2.000 de euro în această localitate apropiere de București. Cum arată locuința pe care se bat toți românii

Și, totuși, există localități unde proprietățile imobiliare sunt mult mai ieftine. Anunțul legat de o garsonieră scoasă la vânzare pe un site online i-a lăsat fără cuvinte pe utilizatori.

Garsoniera postată pe internet e un adevărat chilipir față de alte imobile din țară. A fost scoasă la vânzare cu doar 11.111 lei, adică echivalentul a puțin peste 2.000 de euro.

Citește și Achiziţie sau chirie? Cât este rata pentru un apartament cumpărat cu 65.000 de euro în Capitală. Cât plăteşti dacă l-ai închiria

Garsoniera se află în apropiere de București, mai exact în comuna 1 Decembrie din județul Ilfov. Conform anunțului, garsoniera are o suprafață utilă de 30 de metri pătrați, centrală proprie și mobilier inclus.

Orașele cu cele mai mici chirii din țară pot să varieze în funcție de mai mulți factori, inclusiv de regiunea geografică, infrastructură, accesibilitate și nivelul de dezvoltare economică.

Sunt unele orașe mai mici sau localități din zonele mai puțin populate sau dezvoltate economic, unde chiriile sunt, de regulă, mai mici. Totuși, un mare oraș din țară e considerat a fi un vis frumos pentru chiriași fiindcă acolo apartamentele se pot închiria cu prețuri mult mai mici față de alte județe.

Citește și Top 3 cele mai stranii cimitire din lume: misterul mormântului unui cuplu celebru ale cărui statui sunt poziţionate spate în spate şi motivul pentru care Papa a refuzat să zboare cu avionul deasupra unui cimitir